nedjelja, 29. srpnja 2018.

Aloe Vera gel – zdravlje za moju obitelji


Zašto sam se odlučila za Forever Living proizvode?

Tražeći proizvod Aloe Vere, pronašla sam jako puno pripravaka na tržištu. Tražila sam najdjelotvorniji i najsigurniji proizvod sa najvećom koncentarcijom Aloe Vere. Osim što mora pomoći održati ravnotežu organizma svih članova moje obitelji, mora biti i ukusan. Najviše volim preporučiti proizvod koji sam osobno isprobala i prenjeti svoja iskustva drugima.
Pročitajte moja iskustva sa Forever Aloe Vera gelom.

Osobno zagovaram holistički pristup liječenju i smatram da je bolest rezultat narušene ravnoteže u našem organizmu.
Svaki organizam posjeduje obrambeni sustav. Obrambeni sustav je odgovoran za održavanje ravnoteže organizma i balansira između procesa koji nastoje narušiti red i onih procesa koji nastoje održati taj red. Ako je neki podražaj jači od prirodne otpornosti organizma, nastat će stanje neravnoteže koja se očituje u vidu simptoma. Simptomi nisu bolest, oni samo predstavljaju indikatore borbe obrambenog sustava protiv štetnog podražaja. Štetnih je podražaja bezbroj. Današnji način i stil života uvelike narušavaju ravnotežu organizma. Kako odraslih tako i djece. Današnja djeca izložena su jednolikoj, brzoj i siromašnoj prehrani, stalnom boravku u zatvorenom, različitim uređajima, ali i stresnim svakodnevnim situacijama. Svaka je osoba, muškarac ili žena danas izložena stresu, malom ili velikom, ustaljenim rutinama ili stalnim promjenama. Današnji način života izlaže nas raznim onečišćenjima i otrovima koji negativno djeluju na naš obrambeni sustav. Te supstance zajedno sa stresom koji je, složit ćete se neizbježan, slabe naš organizam i često su uzrok različitih kroničnih stanja. Odgovor na brojne kronične bolesti leži u našem obrambenom sustavu. Aloe Vera aktivira sposobnost organizma za samoizlječenje tako što jača naš obrambeni sustav.

Svi koji me osobno znaju potvrdit će da sam „uvijek u akciji, non stop u pokretu i vječno na gasu„ Volim i želim iskoristiti svaku, al baš svaku minutu i to maksimalno. Jer realno život je kratak, a ja želim toliko toga napraviti, naučiti, vidjeti, slušati.... i to sve pokazati svojoj djeci. Pronašla sam ovaj proizvod tvrtke Forever Living Products ( FLP) iz SAD-a i odlučila ga probati. Tvrtka je osnovana 1978. godine. FLP danas djeluje u više od 150 zemalja svijeta, a nepregledne plantaže Aloe Vere na Kribima i Meksiku prekrivaju površinu od 250 tisuća hektara. Gel Aloe Vere tvrtke FLP posjeduje potvrdu kvalitete međunarodnog znanstvenog savjeta Aloe (IASC), čiji znak nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija Aloe Vera na svijetu, te da se sastav i kavaliteta svakodnevno kontroliraju. Također je bitno reći, FDA je odobrio korištenje proizvoda u medicini. FLP Aloe Vera gel sadrži čak i do 99,7 % Aloe Vere iz unutrašnjosti lista Aloe Barbadensis Miller.



Na tržištu se nalazi Forever Aloe vera Gel, Forever Aloe vera Berry Nectar,ForeverAloe Peaches i Forever Freedom. Proizvodi su fina okusa,a dnevna doza gela, postala je ritual druženja i okupljanja oko stola. Čin – Čin... Uzdravlje !!!







Moj dan počinje u 06 h a ne završi nikada prije 24h. Svo to vrijeme dajem sve od sebe, kako na poslu, tako i sa djecom. I osjećam se super. Želim uživati u životu, nakon posla biti sa svojom djecom, biciklirarti, trčati ili plivati, uz to naravno treba obaviti kućanske obveze, posjetiti bake, djede, a kada dan utihne još uvijek imati energije za npr. filmsku večer 😊  Sve to mogu zahvaljujući jer svaki dan moje tijelo dobije 250 aktivnih sastojaka i 20 esencijalnih aminokiselina u samo jednoj dozi Aloe Vera gela. 

Kod nas doma, dan počinje i završava sa Aloe Vera gelom !






Nema komentara:

Objavi komentar